Internationale conferentie over mindfulness 2024

Datum

De kracht van aanwezigheid: Waarom de conferentie persoonlijk bijwonen belangrijk is

foto van Pontio Centrum
Pontio Centrum

vijf redenen om ons persoonlijk te ontmoeten op ICM:2024, Bangor

De langverwachte conferentie programma zich begint te ontvouwen, is het NU de tijd om je plaats veilig te stellen, in gedachten houdend dat persoonlijke tickets zijn beperkt. Terwijl we bezig zijn om een groot deel van de conferentie virtueel toegankelijk te maken (online details worden in het voorjaar van 2024 bevestigd)  en begrijpen dat deelname op afstand voor velen de voorkeursoptie zal zijn, brengt het fysiek aanwezig zijn op de conferentie de volgende extra, verrijkende voordelen met zich mee:

1. Verbinding met anderen: Betekenisvolle banden onderhouden

Er is iets diepgaands aan het delen van een fysieke ruimte met andere mensen. De persoonlijke omgeving zorgt ervoor dat echte connecties opbloeien op het moment zelf. De kameraadschap, de gedeelde ervaringen en de collectieve energie creëren een omgeving die virtuele interacties niet kunnen evenaren. 

2. Normaliseer ervaring: Je bent niet alleen

Uw aanwezigheid op de conferentie draagt bij tot een collectieve normalisering van ervaringen. Door aanwezig te zijn, lever je een levend bewijs van de gedeelde uitdagingen en triomfen binnen de mindfulness gemeenschap. Dit stelt anderen gerust dat ze niet alleen zijn op hun reis en bevordert een gevoel van eenheid en begrip.

3. Verhelder begrip: Je eigen inzichten versterken

Deelnemen aan live discussies en het delen van je unieke perspectieven tijdens de conferentie geeft je de kans om je begrip van de onderwerpen te verdiepen en je band met mindfulness te verdiepen. Spreken over je eigen ervaring is niet alleen goed voor anderen, maar helpt ook om ze in je eigen hart en geest te plaatsen.

4. Groepsdynamiek: Voel de collectieve energie

In het gezelschap zijn van anderen kan transformerend zijn. De gedeelde fysieke ruimte versterkt de impact van de lessen, discussies en oefeningen, waardoor een meer meeslepende en krachtige ervaring ontstaat. Jouw aanwezigheid draagt bij aan de levendige sfeer van samenwerking.

5. Vermijd uitstelgedrag: Grijp het moment

Het leven wordt druk en het is gemakkelijk om het bekijken van opgenomen sessies uit te stellen. Persoonlijk aanwezig zijn zorgt er niet alleen voor dat je geen waardevolle inhoud mist, maar biedt ook een speciaal moment om te leren zonder de afleidingen die later kunnen ontstaan. Door aanwezig te zijn, maak je een krachtig statement om je mindfulness reis nu prioriteit te geven, in plaats van later.  

We begrijpen dat er zoveel andere factoren en omstandigheden zijn waardoor je ervoor zou kunnen kiezen om de conferentie online bij te wonen en ons team werkt aan manieren om iedereen erbij te betrekken. Er is echter een onmiskenbare magie in de keuze om aanwezig te zijn op de conferentie. Dus, reserveer vandaag nog je plek en kom naar Bangor voor een diepe en directe ervaring waar verbindingen bloeien en de collectieve geest bloeit. 

"Deelnemen aan een conferentie is zoveel meer dan luisteren naar en deelnemen aan de geplande sessies. Veel van de energie, inspiratie en aanmoediging waarvan we hopen dat je ermee naar huis gaat, komt ook van de connecties die je tussen de sessies door hebt met andere deelnemers en met de sprekers. Er zullen meerdere momenten zijn waarop je in de rij staat voor koffie of zit te wachten tot een sessie begint, en je contact maakt met de persoon naast je en lessen deelt over je werk op manieren die jullie beiden ondersteunen. Er zullen ook processen zijn om deelnemers te ondersteunen om in contact te komen met mensen met gedeelde interesses rond bepaalde thema's."

Rebecca Crane, Conferentievoorzitter

Boek nu!

ICM:2024 INZICHTEN - OMGAAN MET NEURODIVERSITEIT PT.1
Ons doel is om de 2024 International Mindfulness Conference zo breed en gemakkelijk mogelijk toegankelijk te maken. Deze reeks van ICM:2024 geeft inzicht in een neurodivergente ...
Lees meer →
Beeld van de wereldbol met gras en een boom erop
Mindfulness in een veranderende wereld: Wat het voor mij betekent
Wat betekent Mindfulness in een veranderende wereld? Enkele van onze sprekers delen hun gedachten...
Lees meer →
een groen bos weerspiegeld in een glazen bol
tentoonstelling NU geopend!
Doe mee aan onze tentoonstelling en maak deel uit van een spannende conferentie-ervaring. De ICM:2024 tentoonstelling biedt zowel in-persoon als online aanwezigheidsopties. Of u nu liever ...
Lees meer →
nl_NLNederlands