Internationale conferentie over mindfulness 2024

Mindfulness voor toekomstige generaties

ICM:2024 Post-Conferentie 1 DAG WORKSHOP, 6 AUGUST

Als onderdeel van de Internationale Conferentie over Mindfulness (ICM:2024) aan de Bangor University is er een workshop van een hele dag onder leiding van Mindfulness in scholen project (MiSP):

Tijdens deze workshop wordt ook stilgestaan bij het recente inspirerende werk van Esther Ghey (moeder van de vermoorde Britse tiener Brianna) om de mindfulness training van een leraar op elke school in Brianna's woonplaats Warrington te financieren, en om het bewustzijn van mindfulness bij de media en beleidsmakers te vergroten. We zijn verheugd dat Esther aanwezig kan zijn om haar perspectieven als ouder, mindfulness beoefenaar en directeur van de nieuwe CIC, Peace and Mind UK, te delen, en dat Emily Slater (CEO van MiSP) zal haar hierbij vergezellen.

Deze workshop, die bekend staat om zijn leeftijdsspecifieke lesprogramma's, zal zeker ook een voorproefje bevatten van MiSP's nieuwste lesprogramma, op maat gemaakt voor onze jongste leerlingen, 3-6 jaar oud, evenals van het lesprogramma voor scholen van The Present, met de mogelijkheid om rechtstreeks te luisteren naar de directeur van The Present en de auteur van het lesprogramma, Sarah Silvertonals onderdeel van het delen van een nieuwe officiële samenwerking tussen de twee organisaties.  

Deze workshop staat open voor iedereen en is ook een gelegenheid voor opvoeders en iedereen die beroepsmatig of persoonlijk voor kinderen en jongeren zorgt of om andere redenen gepassioneerd is om samen te komen en te netwerken. Geef je veel om toekomstige generaties en om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen toegang krijgen tot mindfulness in hun leven? We hopen dat deze workshop je praktische tools en inspiratie zal bieden. 

Boek nu je plaats!
 
nl_NLNederlands