Internationale conferentie over mindfulness 2024

Onderdeel 1: Wetenschappelijk onderzoek, theorie en pedagogie

Wetenschappelijk onderzoek, theorie en pedagogie

Hoe onderzoeken we mindfulness?

In dit onderdeel, zullen we een grootbeeld kijken waar het mindfulnessveld staat in de wereld van de wetenschap, onderzoek, en theorie. We zullen nadenken over de sterke en zwakke punten van wat we weten over op mindfulness gebaseerde benaderingen. Er zal gelegenheid zijn om te luisteren naar ervaren onderzoekers, te reflecteren op hun onderzoekservaringen en te discussiëren over de volgende stap. 

Onderdeel 1 omvat, maar is niet beperkt tot:

  • Innovatieve onderzoeksmethoden
  • Mechanismen van mindfulness
  • Pedagogie van mindfulness
  • Benaderingen voor het meten van mindfulness
  • De uitdagingen van onderzoeksmethodologieën in mindfulness onderzoek
  • Innovatieve pedagogische benaderingen
  • Ethiek

Strand 1 begins with a Keynote from Sona Dimidijian. After this you can choose to attend either: a related panel discussion, workshop, research symposium, or guided practice, which will be held across various spaces in Bangor University’s Pontio Centre.

nl_NLNederlands