Internationale conferentie over mindfulness 2024

Onderdeel 4: basis, toepassing in de echte wereld en innovatie

Basis, toepassing in de echte wereld en innovatie

Hoe past mindfulness in het echte leven?

Onze veranderende wereld heeft nieuwe, creatieve en contextspecifieke manieren nodig om mindfulness aan te bieden. In dit onderdeel, zullen we de vreugde en uitdagingen delen van het ontwikkelen en onderwijzen van op mindfulness gebaseerde programma's in alledaagse omgevingen. We zullen leren van vernieuwers die in verschillende omgevingen werken en manieren ontdekken om onderhouden de integriteit en diepgang van ons werk, terwijl we tegelijkertijd nieuwe ideeën. 

Onderdeel 4 omvat, maar is niet beperkt tot:

  • Innovative approaches to inclusion, equality, and diversity
  • Grassroots approaches – innovative implementation
  • Innovative approaches to healthcare
  • AI and mindfulness
  • Intersectionality
  • Mindfulness in the workplace
  • Therapeutic applications of mindfulness

Strand 4 begins with a Keynote from Amit Bernstein. After this you can choose to attend either: a related panel discussion, workshop, research symposium, or guided practice, which will be held across various spaces in Bangor University’s Pontio Centre

nl_NLNederlands